Näin palvelemme

Palvelu sopii taloyhtiöiden, julkisten rakennusten energiatehokkuuden ja energiaomavaraisuuden parantamiseen.

Taloyhtiön tarpeet ovat erilaiset kuin tuotantolaitoksen, uimahallin tai ostoskeskuksen. Puhumattakaan, että jokainen asiakas ja kohde on omanlaisensa. Siksi olemme rakentaneet palvelumallimme niin, että voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan tavan saada säästöä kiinteistösi käyttämästä energiasta.

Tätä kaikkea asiakaslähtöinen palvelumallimme sisältää

Lämmitysjärjestelmän tehostaminen

  • Älykäs lämmityksen ohjaus
  • Lämmitysverkoston tasapainotus
  • Lämmöntalteenotto
  • Lämmönjakokeskuksen uusiminen

Ilmanvaihdon modernisointi

  • Älykäs ilmanvaihdon ohjaus
  • Ilmanvaihtokoneiden uusiminen

Kiinteistökohtainen energiantuotanto

  • Aurinkosähkö
  • Lämpöpumput

Palvelumaksu on aina pienempi kuin säästämäsi energiakustannus. Kuukausihinta määräytyy valitsemasi ratkaisun ja solmimamme sopimuksen mukaan.

Matka päivittäisiin säästöihin alkaa maksuttomalla kartoituksella, jossa asiantuntijamme tekevät sinulle ehdotuksen toteutuksesta ja arviolaskelman syntyvistä säästöistä.

Kokeiluajan jälkeen sopimus jatkuu sovitun määräajan. Määräajan jälkeen sopimus on voimassa toistaiseksi kolmen kuukauden irtisanomisajalla. Määräajalle annamme säästötakuun.

Sopimuskausi on tyypillisesti 6-10 vuotta ja sopimusta voi täydentää tarpeiden kasvaessa.

Sopimukseen sisältyy laitteet, asennus, ylläpito ja huolto. Tämän lisäksi sopimukseen kuuluu säästötakuu ja nimetty yhteyshenkilö, joka varmistaa, että ratkaisu toimii sopimuskauden aikana kuten pitääkin. Valvea omistaa laitteet sopimuskauden ajan.

Periaatteessa kyllä, mutta todellisuudessa palvelun aikana olemme säännöllisesti yhteydessä asiakkaaseen. Etumme on varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyys koko sopimuskauden ajan ja myös raportoida saavutetuista säästöistä.

Valvea vastaa laitteistosta ja sen toiminnasta koko palvelusopimuksen voimassaolon ajan. Takuuajan jälkeisestä huolto- ja korjaustyöstä sekä varaosista palveluntarjoajalla tai palveluntarjoajan valtuuttamalla liikkeellä on oikeus veloittaa asiakkaalta kohtuulliset kustannukset.