Webinaari: Perinteinen lämmitysjärjestelmä vie isännöitsijän ajan ja taloyhtiön rahat – vinkkejä vaihtoehdoksi (12.12.2023)


Onko asiakkaillasi tarvetta löytää säätökohteita nousseiden kustannusten vuoksi, mutta mietit, mitä ratkaisua on turvallista ehdottaa? Meneekö aika ”huoneistossa on kylmä” -keskusteluihin asukkaiden kanssa? Ravaako huolto selvittämässä niin olosuhteita kuin lämmitysjärjestelmän toimintaa?

Kuva webinaarista ja otsikosta

Lämmityksen ja ilmanvaihdon optimointi on turvallinen keino vähentää kiinteistön kustannuksia, parantaa asumisolosuhteita sekä säästää aikaa niin huollolta kuin isännöinniltäkin. Säästötakuu takaa, että taloyhtiö saavuttaa aina säästöä.

12.12. järjestetyssä Valvea Oy:n ja Isännöintiliiton webinaarissa tarjottiin vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Millaisella teknologialla lämmityksen ja ilmanvaihdon optimointia voidaan tehdä?
  • Millaisia kustannusvaikutuksia lämmityksen optimoinnilla on?
  • Millainen vaikutus lämmityksen optimoinnilla on isännöinnin, huollon ja asukkaan arkeen?
  • Minkälaisiin kiinteistöihin palvelu sopii?

Lisäksi kerrottiin esimerkkicase lämmityksen ja ilmanvaihdon optimoinnista.

Aiheesta oli kertomassa Valvea Oy:n toimitusjohtaja Jalmari Rossi. Webinaarin moderoi Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Teksti: Isännöintiliitto

Katso 45 minuutin webinaari:

Esitysmateriaalin voit ladata alta:

Valvea tarjoaa Säästöä Energiasta -palvelua. Ratkaisu pitää sisällään asiakaskohtaisia askeleita nykyisen lämmitysjärjestelmän optimoinnista aina lämmitystavan vaihtoon saakka. Teknologiariippumaton palvelu sisältää maksuttoman analyysin sekä energia-asiantuntijoiden avun. Päälle annetaan säästötakuu.

Kiinnostuitko palvelusta?

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa: Yhteystiedot (linkki)